Ook met een minimalistische inrichting kunt u gezelligheid creëren. Met vloerkleden in alle soorten en maten kunt u elk gewenst effect in uw interieur bereiken met een aankoop die absoluut niet duur hoeft te zijn. Vloerkleden staan overigens ook bekend als karpet. Lees meer op deze pagina over:

Vloerkleden misstaan niet in het modebeeld van vandaag. Integendeel, deze sfeermakers zijn helemaal terug. Elke grotere interieur specialist beschikt wel over een verzameling vloerkleden waar iedereen mee uit de voeten kan. Vloerkleden zorgen voor een prettige sfeer en warme voeten. Ook zijn vloerkleden de basis in uw interieur en geven u een ruimtelijk gevoel in uw huis of op uw werkplek.

Soorten vloerkleden

Hoogpolig, laagpolig, design, basic, gigantisch of juist bescheiden en gezellig? Vloerkleden zijn in talloze soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard maten is het bij Paul Dogger mogelijk om voor speciale hoeken of ruimtes uw vloerkleed op maat te laten maken.

 Vloerkleden onderhouden

Over het algemeen gaan vloerkleden lang mee. Vloerkleden zijn nog duurzamer als u ze goed onderhoudt. U dient de vloerkleden regelmatig te stofzuigen. Daarmee houdt u het vuil en zand dat ongemerkt mee naar binnen komt beperkt. Mochten er toch vlekken ontstaan dan kunt u deze het beste meteen verhelpen met een vochtige doek en indien nodig tapijtreiniger. Andere middelen zouden verkleuringen kunnen veroorzaken.

Paul Dogger is een officieel verkoopadres van James schoonmaakproducten. Indien uw vloerkleed vuil is geworden, verwijzen wij u graag naar onderstaande site:

http://www.james.eu/nl/vlekken-oplossen.htm om het juiste product te bepalen om de vlek op te lossen.

Desso vloerkledenplanner

Kijkt u voor inspiratie ook eens op de Desso vloerkledenplanner, via onderstaande link:

http://www.dessohome.nl/vloerkleed-op-maat/stappenplan/

Voor:

vloerkleed voor

Na:

vloerkleed na

 

Bron: Desso, vloer-vloerbedekking.nl